Ontdek speciale aanbiedingen voor geselecteerde Indie Campers road reizen. Krijg 20% korting op camperverhuur in 2021!

Camper Huren in Zürich

De beste vloot campers te huur in Zürich

Ga erop uit en ontsnap met kortingen tot wel 20% voor camper huur

Het gaat ons erom de wereld te verkennen en je je er even helemaal uit! Daarom geven we 20% korting op camperverhuur op een reeks van onze favoriete tochten. Aanbieding is beperkt tot 2021 road trips!

2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Gratis annulering en flexibele betaling

Op de meeste van onze campers kun je tot 48 uur voor vertrek annuleren! Je betaalt ook maar 20% van tevoren.

Lees meer

Europa's grootste eigen vloot

Meer dan 2000 campers, motorhomes en omgebouwde campers te huur in 40 locaties in 15 Europese landen. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

River and waterfalls surrounded by forest and a castle

Alles over camper huren in Zürich

Een camper huren in Zürich dit is een, een veelzijdige stad aan het meer. Het ligt op slechts een uur afstand van de beroemde Zwitserse Alpen. Van de historische gebouwen van de oude stad tot de cafés langs de Limmat en de beroemde Bahnhofstrasse met zijn luxe winkels, Zürich heeft veel te bieden. Beklim de top van de Grossmünster kathedraal, maak een boottocht op het meer en ontspan in het Lindenhof park met uitzicht op de oude stad, en proef tot slot de beroemde Zwitserse chocolade in een van de vele chocoladewinkels in de stad, zoals Sprüngli, voordat jij op pad gaat om de rest van Zwitserland te verkennen.

Bereikbaarheid

De stad ligt aan de oevers van het Meer van Zürich, in het noorden van Zwitserland. Ze is gemakkelijk bereikbaar over de weg dankzij verschillende autosnelwegen: de A1, die Zwitserland van oost naar west doorkruist, van Genève naar St. Gallen, de A3 tussen Bazel en Chur en de A4, die het noorden van het land met Ticino verbindt. Het hoofdstation van de stad biedt directe toegang tot het centrum van Zürich. Er zijn tal van verbindingen, zowel binnen Zwitserland als naar Europese steden als Berlijn, Wenen en Milaan, in slechts enkele uren. Zurich-Kloten International Airport is de toegangspoort voor veel bezoekers. Swiss en Easyjet bieden een breed scala aan bestemmingen over de hele wereld. De reis van de luchthaven naar het stadscentrum duurt ongeveer 15 minuten, zowel met de auto als met de trein.

Parkeren in Zürich

Een camperbus huren in Zürich dan zal je merken dat parkeerplaatsen op de straat vrij schaars zijn en beperkt in de tijd dat jij jouw auto mag laten staan (2-4 uur). Het uurtarief ligt tussen €1,50 en €3,50, te betalen bij de parkeerautomaat of met een creditcard via de Parkingpay app. De stad biedt ondergrondse parkeergarages, maar bepaalde auto's en campers moeten rekening houden met hoogtebeperkingen, met tarieven die vergelijkbaar zijn met die van de straat parkeergarages. Parkhaus Hauptbahnhof en Hohe Promenade zijn het meest centraal gelegen (ongeveer €32 per dag).

Pas echter op voor boetes als jij je niet aan de aangegeven parkeertijden houdt, want de stad controleert dit.

De goedkoopste en gemakkelijkste oplossing is om te parkeren in de Park+ride, die in Zürich Tiefenbrunnen en Glattbrugg zijn erg handig. De dagtarieven variëren tussen €6 en €16. Ze liggen vlakbij een treinstation met directe en snelle verbindingen naar het stadscentrum.

Evenementen in Zürich

Ga jij een camperbusje huren in Zürich denk er dan aan om een leuk lokaal evenement te bezoeken.

  • Carnaval van Zürich - 4 tot 6 maart 2022: Tussen muziek, verkleedpartijen en plezier, ontdek de Zwitserse tradities op dit jaarlijkse carnaval 

  • Street Parade - 17 augustus 2021: Dit is het evenement van de zomer voor electro fans. Verschillende podia en talrijke praalwagens zullen jou doen dansen langs de rand van het meer.

  •  Zürcher Theater Spektakel - 19 augustus - 5 september 2021: In een magische omgeving kan je alle vormen van kunst beleven, van dans tot zang tot theater voor alle leeftijden.

  • Illuminaritum - november 2021: In november wordt Zürich verlicht door duizenden lichtjes.

Kamperen in Zürich

Ga je een camper huren in Zürich dan is het raadzaam om vooraf een campingplek te reserveren, vooral in het hoogseizoen (juli-augustus).

  • Camping Fischer's Fritz in Zürich: een klein paradijs aan de rand van Zürich met directe toegang tot het meer, voor € 28 tot € 40 per nacht.

  • Camping Vitznau: met uitzicht op het meer van Waldstätten is dit de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de regio, voor € 20 tot € 40 per nacht.

  • Camping Walenstadt: gelegen tussen het meer en de bergen, op 80 km van Zürich in de richting van de Alpen, voor een lagere prijs tussen 16 en 24 pond per nacht.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Een eigenaar die zijn camper aan een gezin verhuurt
Staff member wearing mask visor and gloves

Camper huren zie de volgende landen

Dit zijn de landen waar wij actieve depots hebben

Wees voorbereid voor jouw roadtrip!

Camperbus huren in Zürich

Weather graph for average temperatures in Zurich
Gemiddelde temperaturen in Zürich per maand

Zürich heeft, net als de rest van Zwitserland, een breed scala aan klimaten gedurende het hele jaar. Met vrij warme en zonnige zomers, tussen 15-23°C maar soms meer dan 30°C, is het de perfecte plek om van wateractiviteiten te genieten, of kom tijdens de herfstperiode, die prachtige oranje oogst kleuren biedt terwijl het weer droog blijft. Strenge en besneeuwde winters, met temperaturen die zelden boven de 5°C uitkomen, bieden de mogelijkheid om de besneeuwde hellingen van Hoch-Ybrig of Flumserberg te ontdekken, op slechts een uur van Zürich. De lente brengt de stad en haar natuur weer tot leven, vooral op de Bertastrasse waar jij de bomen in bloei kunt zien staan, of langs het meer op de Seepromenade. Het weer is vrij mild, 5 tot 15°C afhankelijk van de dag, en neerslag is schaars.

 

De zomermaanden zijn de drukste tijd van het jaar voor bezoekers aan Zürich, en dit is ook wanneer de prijzen het hoogst zijn. Het grote aantal evenementen dat in deze periode plaatsvindt, en de directe nabijheid van het meer, maakt Zürich in het zomerseizoen bijzonder aantrekkelijk. Voor een meer intieme ontdekking van Zürich lijken de maanden mei, juni en september een goed compromis te zijn, met een combinatie van mooier weer en minder toeristen. Het is ook de beste tijd om een camper te huren in Zürich.

Lokale opties

Andere steden vlakbij

Indie campers in Zürich

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Zürich

couple enjoying living in a rv

Plan jij een lange termijn roadtrip? Bekijk onze abonnementen

Bekijk onze camper abonnement opties en huur jouw nieuwe tijdelijk huis.

Boek nu
Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief