Camper huren in Zürich

Camper Huren in Zürich

De beste vloot campers te huur in Zürich

July Escapes Deals 🌞🌴

Bespaar tot 20% en 5% extra als je 10 nachten of meer boekt met de code: SUMMER24.

6 000+ campers in Noord-Amerika, Oceanië en Europa
Enkele reizen beschikbaar
Volledig digitale ervaring
24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

Snel en gemakkelijk boeken!

Het proces is snel en eenvoudig en kan online worden voltooid. Voer gewoon uw reisdata en ophaal- en afhaallocaties in en vind uw perfecte avontuur op wielen.

Lees meer

Nr. 1 aanbieder van roadtrips in Noord-Amerika, Oceanië en Europa

Meer dan 6.000 buscampers en campers te huur op meer dan 70 locaties in Europa, Oceanië en Noord-Amerika. Begin met dromen en reis met ons mee!

Lees meer

De beste campers voor jou

River and waterfalls surrounded by forest and a castle

Alles over camper huren in Zürich

Een camper huren in Zürich dit is een, een veelzijdige stad aan het meer. Het ligt op slechts een uur afstand van de beroemde Zwitserse Alpen. Van de historische gebouwen van de oude stad tot de cafés langs de Limmat en de beroemde Bahnhofstrasse met zijn luxe winkels, Zürich heeft veel te bieden. Beklim de top van de Grossmünster kathedraal, maak een boottocht op het meer en ontspan in het Lindenhof park met uitzicht op de oude stad, en proef tot slot de beroemde Zwitserse chocolade in een van de vele chocoladewinkels in de stad, zoals Sprüngli, voordat jij op pad gaat om de rest van Zwitserland te verkennen.

Bereikbaarheid

De stad ligt aan de oevers van het Meer van Zürich, in het noorden van Zwitserland. Ze is gemakkelijk bereikbaar over de weg dankzij verschillende autosnelwegen: de A1, die Zwitserland van oost naar west doorkruist, van Genève naar St. Gallen, de A3 tussen Bazel en Chur en de A4, die het noorden van het land met Ticino verbindt. Het hoofdstation van de stad biedt directe toegang tot het centrum van Zürich. Er zijn tal van verbindingen, zowel binnen Zwitserland als naar Europese steden als Berlijn, Wenen en Milaan, in slechts enkele uren. Zurich-Kloten International Airport is de toegangspoort voor veel bezoekers. Swiss en Easyjet bieden een breed scala aan bestemmingen over de hele wereld. De reis van de luchthaven naar het stadscentrum duurt ongeveer 15 minuten, zowel met de auto als met de trein.

Parkeren in Zürich

Een camperbus huren in Zürich dan zal je merken dat parkeerplaatsen op de straat vrij schaars zijn en beperkt in de tijd dat jij jouw auto mag laten staan (2-4 uur). Het uurtarief ligt tussen €1,50 en €3,50, te betalen bij de parkeerautomaat of met een creditcard via de Parkingpay app. De stad biedt ondergrondse parkeergarages, maar bepaalde auto's en campers moeten rekening houden met hoogtebeperkingen, met tarieven die vergelijkbaar zijn met die van de straat parkeergarages. Parkhaus Hauptbahnhof en Hohe Promenade zijn het meest centraal gelegen (ongeveer €32 per dag).

Pas echter op voor boetes als jij je niet aan de aangegeven parkeertijden houdt, want de stad controleert dit.

De goedkoopste en gemakkelijkste oplossing is om te parkeren in de Park+ride, die in Zürich Tiefenbrunnen en Glattbrugg zijn erg handig. De dagtarieven variëren tussen €6 en €16. Ze liggen vlakbij een treinstation met directe en snelle verbindingen naar het stadscentrum.

Evenementen in Zürich

Ga jij een camperbusje huren in Zürich denk er dan aan om een leuk lokaal evenement te bezoeken.

  • Carnaval van Zürich - 4 tot 6 maart 2022: Tussen muziek, verkleedpartijen en plezier, ontdek de Zwitserse tradities op dit jaarlijkse carnaval 

  • Street Parade - 17 augustus 2021: Dit is het evenement van de zomer voor electro fans. Verschillende podia en talrijke praalwagens zullen jou doen dansen langs de rand van het meer.

  •  Zürcher Theater Spektakel - 19 augustus - 5 september 2021: In een magische omgeving kan je alle vormen van kunst beleven, van dans tot zang tot theater voor alle leeftijden.

  • Illuminaritum - november 2021: In november wordt Zürich verlicht door duizenden lichtjes.

Kamperen in Zürich

Ga je een camper huren in Zürich dan is het raadzaam om vooraf een campingplek te reserveren, vooral in het hoogseizoen (juli-augustus).

  • Camping Fischer's Fritz in Zürich: een klein paradijs aan de rand van Zürich met directe toegang tot het meer, voor € 28 tot € 40 per nacht.

  • Camping Vitznau: met uitzicht op het meer van Waldstätten is dit de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de regio, voor € 20 tot € 40 per nacht.

  • Camping Walenstadt: gelegen tussen het meer en de bergen, op 80 km van Zürich in de richting van de Alpen, voor een lagere prijs tussen 16 en 24 pond per nacht.

Bezit je een camper? Verdien meer dan €29 000 per jaar

Heb je al overwogen om geld te verdienen als je jouw camper niet gebruikt? Zet je voertuig gratis op de lijst en verhuur het wanneer je maar wilt.

Camper verhuren
Camper verhuren
Lokale opties

Andere steden vlakbij

Indie campers in Zürich

Onze blog

Wij hebben advies voor jou roadtrips in onze blogs om te reizen in Zürich