100% terugvorderbare borg

Geld-terug-garantie

Gegarandeerde kwaliteit

+1000 tweedehands campers verkocht

Wereldwijde aanwezigheid

Campers te koop

Op zoek naar een nieuw avontuur? Indie Campers heeft de perfecte oplossing - tweedehands campers in heel Europa en de VS. Met leveringsmogelijkheden, kunt u gemakkelijk een tweedehands camper kopen en de open weg op gaan. En als u vooruit plant, kunt u zelfs een voertuig reserveren als het nog niet beschikbaar is. Dus waar wacht u nog op? Begin met het verkennen van de campers die we voor u te koop hebben!

RVS Intro Image

Kies uw afhaallocatie

We hebben momenteel geen camper te koop in dit land

Hoe werkt het?

Icon Step One

Kies de tweedehands camper van uw keuze

Kies uit ons ruim aanbod van tweedehandse motorhomes beschikbaar in de VS en Europa. Wij hebben opties voor elk type reiziger!

Icon Step Two

Contacteer ons

Neem contact op via ons contactformulier voor meer informatie of om het aankoopproces te starten. U kunt ook een tweedehands camper reserveren door een aanbetaling te doen op het model van uw keuze dat u in november kunt kopen (afhankelijk van beschikbaarheid). U kunt ons ook bellen en wij zullen al uw vragen beantwoorden.

Icon Step Three

Bezoek de camper

U kunt een Indie Campers depot bezoeken om uw omgebouwde bestelwagen te zien.

Icon Step Four

Rond uw aankoop af

Het enige wat u hoeft te doen is ons te ontmoeten op een van onze depots, het contract te ondertekenen, het resterende bedrag te betalen en u kunt eindelijk genieten van uw camper!

Waarom Indie Campers ?

Wereldwijd aanwezig in 40+ landen
Marktleiders in de RV- en Camperbranche
14 dagen geld terug garantie
Nº 1 leverancier van roadtrips in de VS en Europa
campers te koop

Kijk wat onze klanten zeggen

Gemakkelijk en vlot proces

Rita was zeer behulpzaam en vriendelijk met het bespreken van alle aankoop aspecten. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen!

Uitstekende ervaring tijdens het hele koopproces

Het hele proces, van het krijgen van een offerte tot het afronden van de aankoop, was erg gemakkelijk en duidelijk, ik voelde me gedurende het hele proces begeleid. Over het geheel genomen was het een zeer goede ervaring.

Alles was perfect met Indie Campers.

Alles ging heel goed met Indie Campers. Alle voorwaarden waren gemakkelijk te begrijpen, mijn vragen werden snel beantwoord en ik ben tevreden met mijn aankoop.