100% terugvorderbare borg

Geld-terug-garantie

Gegarandeerde kwaliteit

+1000 tweedehands campers verkocht

Wereldwijde aanwezigheid

Fiat campers te koop

Fiat campers zijn de beste modellen voor uw volgende avontuur. Met een selectie van verschillende Fiat campers te koop in Europa en de VS, kunt u uw voertuig laten leveren waar u maar wilt. Reserveer uw Fiat campers vandaag nog en ga de weg op! Bekijk ons aanbod aan Fiat campers-modellen die te koop staan!

RVS Intro Image

Recommended for you

We hebben momenteel geen bestelwagens beschikbaar in dit land. Voor aanvullende vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail.

Hoe werkt het?

1) Kies uw Fiat campers-model

Bekijk ons aanbod aan Fiat camperss die te koop staan op verschillende locaties in Europa en de VS. U kunt hem nu kopen of vooraf reserveren door een aanbetaling te doen. U kunt ook kiezen waar u uw te koop staande Fiat campers wilt ophalen.

2) Neem contact met ons op

Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, hetzij om meer informatie te krijgen over de Fiat campers die te koop staat van uw keuze, over het proces in het algemeen of om direct met het koopproces te beginnen. Wij helpen u graag!

3) Koop nu, betaal maandelijks!

De betaling kan in één keer worden voldaan of in termijnen, elke maand. Als u een vooraf gereserveerde Fiat campers te koop heeft gezet, wordt de aanbetaling in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs van het voertuig.

4) Je te koop staande Fiat campers ophalen

U kunt uw te koop staande Fiat campers afhalen in het Indie Campers afhaalcentrum van uw keuze. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u uw voertuig terugbrengen en uw geld terugkrijgen, tot 14 dagen na de aankoop.

Waarom Indie Campers ?

Wereldwijde aanwezigheid - Haal uw tweedehands camper op waar u maar wilt
Kwaliteitscontrole - Al onze campers te koop worden grondig geïnspecteerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen
Geld-terug-garantie - Als u niet tevreden bent, kunt u tot 14 dagen na uw aankoop uw geld terugkrijgen.
+1000 tweedehands campers verkocht
campers te koop

Wat ze over ons zeggen

Gemakkelijk en vlot proces

Rita was zeer behulpzaam en vriendelijk met het bespreken van alle aankoop aspecten. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen!

Uitstekende ervaring tijdens het hele koopproces

Het hele proces, van het krijgen van een offerte tot het afronden van de aankoop, was erg gemakkelijk en duidelijk, ik voelde me gedurende het hele proces begeleid. Over het geheel genomen was het een zeer goede ervaring.

Alles was perfect met Indie Campers.

Alles ging heel goed met Indie Campers. Alle voorwaarden waren gemakkelijk te begrijpen, mijn vragen werden snel beantwoord en ik ben tevreden met mijn aankoop.