100% terugvorderbare borg

Geld-terug-garantie

Gegarandeerde kwaliteit

+1000 tweedehands campers verkocht

Wereldwijde aanwezigheid

Fiat Ducato te koop

De Fiat Ducato is het perfecte voertuig voor uw volgende avontuur. Met een selectie van verschillende Fiat Ducato te koop in heel Europa, kunt u uw voertuig laten afleveren waar u maar wilt. Reserveer uw Fiat Ducato vandaag nog en ga op weg! Bekijk ons aanbod van Fiat Ducato te koop!

RVS Intro Image

Recommended for you

We hebben momenteel geen bestelwagens beschikbaar in dit land. Voor aanvullende vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail.

Hoe werkt het?

1) Kies uw Fiat Ducato

Bekijk ons aanbod aan Fiat Ducatos die te koop staan, beschikbaar op verschillende locaties in Europa. U kunt hem nu kopen of vooraf reserveren door een aanbetaling te doen. U kunt ook kiezen waar u uw te koop staande Fiat Ducato wilt ophalen.

2) Neem contact met ons op

Neem contact met ons op, door het contactformulier in te vullen, om meer informatie te krijgen over de Fiat Ducato, over het proces in het algemeen, of om direct met het koopproces te beginnen. We zullen u graag helpen!

3) Koop nu, betaal maandelijks!

De betaling kan in één keer worden gedaan of in termijnen, elke maand. Als u een vooraf gereserveerde Fiat Ducato te koop heeft geselecteerd, wordt de aanbetaling in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs van het voertuig.

4) Ophalen van uw te koop staande Fiat Ducato

U kunt uw te koop staande Fiat Ducato ophalen in het Indie Campers afhaalcentrum van uw keuze. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u uw camper terugbrengen en uw geld terugkrijgen, tot 14 dagen na de aankoop.

Waarom Indie Campers ?

Wereldwijde aanwezigheid - Haal uw tweedehands camper op waar u maar wilt
Kwaliteitscontrole - Al onze campers te koop worden grondig geïnspecteerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen
Geld-terug-garantie - Als u niet tevreden bent, kunt u tot 14 dagen na uw aankoop uw geld terugkrijgen.
+1000 tweedehands campers verkocht
campers te koop

Wat ze over ons zeggen

Gemakkelijk en vlot proces

Rita was zeer behulpzaam en vriendelijk met het bespreken van alle aankoop aspecten. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen!

Uitstekende ervaring tijdens het hele koopproces

Het hele proces, van het krijgen van een offerte tot het afronden van de aankoop, was erg gemakkelijk en duidelijk, ik voelde me gedurende het hele proces begeleid. Over het geheel genomen was het een zeer goede ervaring.

Alles was perfect met Indie Campers.

Alles ging heel goed met Indie Campers. Alle voorwaarden waren gemakkelijk te begrijpen, mijn vragen werden snel beantwoord en ik ben tevreden met mijn aankoop.