100% terugvorderbare borg

Geld-terug-garantie

Gegarandeerde kwaliteit

+1000 tweedehands campers verkocht

Wereldwijde aanwezigheid

Fiat Ducato te koop

De Fiat Ducato is het perfecte voertuig voor uw volgende avontuur. Met een selectie van verschillende Fiat Ducato te koop in heel Europa, kunt u uw voertuig laten afleveren waar u maar wilt. Reserveer uw Fiat Ducato vandaag nog en ga op weg! Bekijk ons aanbod van Fiat Ducato te koop!

Fiat Ducato L2H2 (2018)

Kies uw afhaallocatie

We hebben momenteel geen camper te koop in dit land

Hoe werkt het?

Icon Step One

Kies je Fiat Ducato model

Blader op afhaallocatie en kies de tweedehands Fiat Ducato die het beste bij je past. We hebben Fiat Ducato beschikbaar in heel Europa en de VS. Wacht dus niet langer; vind vandaag nog je perfecte tweedehands Fiat Ducato!

Icon Step Two

Reserveer je Fiat Ducato vooraf

Als je de perfecte tweedehands Fiat Ducato hebt gevonden, kun je een aanbetaling doen om hem vast te houden, zodat niemand anders hem koopt. Zo kun je de huidige prijs vastzetten zonder je zorgen te maken over seizoensgebonden schommelingen. De aanbetaling bedraagt 999€ en wordt afgetrokken van de uiteindelijke aankoopprijs.

Icon Step Three

Bekijk je Fiat Ducato

Ons team inspecteert de tweedehands Fiat Ducato die je hebt gereserveerd zodra deze beschikbaar komt voor verkoop. Om de hoogste klanttevredenheid te bieden zal hij een strenge kwaliteitscontrole ondergaan. Daarna plannen we een tijdstip waarop je persoonlijk kunt komen kijken.

Icon Step Four

Betaal en geniet van je tweedehands Fiat Ducato

Betaal het volledige bedrag, onderteken het contract en haal je tweedehands Fiat Ducato op bij het gekozen Indie Campers Depot en ga op weg. Mocht hij niet aan je verwachtingen voldoen, dan hebben we een terugbetalingsbeleid van 14 dagen.

Waarom Indie Campers ?

Wereldwijd aanwezig in 40+ landen
Marktleiders in de RV- en Camperbranche
14 dagen geld terug garantie
Nº 1 leverancier van roadtrips in de VS en Europa
campers te koop

Kijk wat onze klanten zeggen

Gemakkelijk en vlot proces

Rita was zeer behulpzaam en vriendelijk met het bespreken van alle aankoop aspecten. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen!

Uitstekende ervaring tijdens het hele koopproces

Het hele proces, van het krijgen van een offerte tot het afronden van de aankoop, was erg gemakkelijk en duidelijk, ik voelde me gedurende het hele proces begeleid. Over het geheel genomen was het een zeer goede ervaring.

Alles was perfect met Indie Campers.

Alles ging heel goed met Indie Campers. Alle voorwaarden waren gemakkelijk te begrijpen, mijn vragen werden snel beantwoord en ik ben tevreden met mijn aankoop.