100% terugvorderbare borg

Geld-terug-garantie

Gegarandeerde kwaliteit

+1000 tweedehands campers verkocht

Wereldwijde aanwezigheid

Mercedes Vito te koop

De Mercedes Vito is het perfecte voertuig voor uw volgende avontuur. Met een selectie van verschillende Mercedes Vito te koop in heel Europa, kunt u uw voertuig laten afleveren waar u maar wilt. Reserveer uw Mercedes Vito vandaag nog en ga op weg! Bekijk ons aanbod van Mercedes Vito te koop!

Mercedes Vito (2017)

Kies uw afhaallocatie

We hebben momenteel geen camper te koop in dit land

Hoe werkt het?

Icon Step One

Kies uw Mercedes Vito campers-model

Blader op afhaallocatie en kies de tweedehands Mercedes Vito die het beste bij je past. We hebben Mercedes Vito beschikbaar in heel Europa en de VS. Wacht dus niet langer; vind vandaag nog je perfecte tweedehands Mercedes Vito!

Icon Step Two

Reserveer je Mercedes Vito vooraf

Als je de perfecte tweedehands Mercedes Vito hebt gevonden, kun je een aanbetaling doen om hem vast te houden, zodat niemand anders hem koopt. Zo kun je de huidige prijs vastzetten zonder je zorgen te maken over seizoensgebonden schommelingen. De aanbetaling bedraagt 999€ en wordt afgetrokken van de uiteindelijke aankoopprijs.

Icon Step Three

Bekijk je Mercedes Vito

Ons team inspecteert de tweedehands Mercedes Vito die je hebt gereserveerd zodra deze beschikbaar komt voor verkoop. Om de hoogste klanttevredenheid te bieden zal hij een strenge kwaliteitscontrole ondergaan. Daarna plannen we een tijdstip waarop je persoonlijk kunt komen kijken.

Icon Step Four

Betaal en geniet van je tweedehands Mercedes Vito

Betaal het volledige bedrag, onderteken het contract en haal je tweedehands Mercedes Vito op bij het gekozen Indie Campers Depot en ga op weg. Mocht hij niet aan je verwachtingen voldoen, dan hebben we een terugbetalingsbeleid van 14 dagen.

Waarom Indie Campers ?

Wereldwijd aanwezig in 40+ landen
Marktleiders in de RV- en Camperbranche
14 dagen geld terug garantie
Nº 1 leverancier van roadtrips in de VS en Europa
campers te koop

Kijk wat onze klanten zeggen

Gemakkelijk en vlot proces

Rita was zeer behulpzaam en vriendelijk met het bespreken van alle aankoop aspecten. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen!

Uitstekende ervaring tijdens het hele koopproces

Het hele proces, van het krijgen van een offerte tot het afronden van de aankoop, was erg gemakkelijk en duidelijk, ik voelde me gedurende het hele proces begeleid. Over het geheel genomen was het een zeer goede ervaring.

Alles was perfect met Indie Campers.

Alles ging heel goed met Indie Campers. Alle voorwaarden waren gemakkelijk te begrijpen, mijn vragen werden snel beantwoord en ik ben tevreden met mijn aankoop.