Camperverhuur Verzekering - Indie Campers marktplaats

Camper verhuur verzekering met Indie Campers platform Camper Reisverzekering

Onze verzekering dekt het gebruik van de camper voor incidenten tijdens de peer-to-peer verhuur, meer details over wat gedekt is vindt je in de links hieronder:

- Verzekering bij Omocom voor Zweden, Nederland, België, Spanje, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Duitsland

- Verzekering bij Vaudoise voor Zwitserland

- Verzekering voor voertuigen in het Verenigd Koninkrijk bij Riverside

Op de Indie Campers marktplaats kunnen verhuurders er ook voor kiezen om hun eigen verzekering af te sluiten. Deze optie is over het algemeen gebruikelijk bij professionele verhuurders. De informatie over de verzekering van het voertuig zal in de advertentie zelf worden aangegeven.

Camper verhuur verzekering met onze op verzoek Platform Verzekering

Het idee van het verdienen van extra inkomsten met jouw camper is spannend, echter, om dit te doen, moet jij de juiste camper verhuur verzekering hebben, zodat jouw voertuig specifiek is gedekt voor verhuur. Met de juiste verzekering, zal jouw recreatieve voertuig worden beschermd wanneer die op de weg is.

Wanneer jij jouw voertuig op de Indie Campers marktplaats verhuurt, zal de exclusieve verzekering van het platform jouw camper tijdens de verhuur dekken, tenzij jij jouw eigen particuliere verhuurverzekering heeft.

Indie Campers' platform RV verhuur verzekering maakt het gemakkelijk voor zowel reizigers als verhuurders om verzekerd te zijn tijdens alle verhuur, zonder dat de verhuurders lastig gevallen hoeven te worden met tal van administratieve stappen. De op aanvraag verzekering vervangt de noodzaak voor een dure jaarlijkse huurverzekering en vermindert de noodzaak voor veel extra papierwerk en moeite om jouw voertuig veilig te verhuren.

Als de verhuurder geen eigen verzekering regelt die de verhuur dekt, dekt onze camper-reisverzekering de schade die niet door zijn primaire verzekering wordt gedekt. Enkele voorbeelden van de voorwaarden die onder de camper reisverzekering vallen:

- Dekking voor burgerlijke aansprakelijkheid

- Dekking van schade veroorzaakt aan de auto zelf

- Dekking in geval van diefstal

- Hulp langs de weg tijdens de reis

Verzekeringsvoorwaarden en dekkingsbedragen kunnen verschillen naargelang het land van registratie van het voertuig. Voor meer informatie, gelieve de verschillende lokale verzekeringsproducten hieronder te bevestigen.

Hoe werkt het huren van een camper op Indie Campers Marktplaats?

Hoe werkt de camperverzekering voor de reiziger?

We nemen veiligheid heel serieus bij Indie Campers, want ons doel is unieke en onvergetelijke ervaringen te bieden. Daardoor is bij elke huur die je via onze website boekt het gebruik van de camper verzekerd en hoef je je geen zorgen te maken over het toevoegen ervan aan je boeking.

De huurautoverzekering kan ofwel door de Verhuurder worden geregeld, ofwel door onze vertrouwde partners, die ons op maat gemaakte oplossingen bieden om jou en het voertuig tijdens je reis te dekken.

De details van elke verzekeringspolis kunnen veranderen, afhankelijk van het gekozen voertuig en het land van registratie van het voertuig.

Hoe werkt de verzekering voor het verhuren van een motorhome voor verhuurders?

Als de Verhuurder geen geschikte verzekering heeft die de huur van zijn voertuig dekt, neemt Indie Campers automatisch de verzekering van zijn platform in elke aanbieding op. Deze verzekering is verplicht voor de verhuur en omvat dekking voor claims ten gevolge van aansprakelijkheid door derden, schade aan het voertuig zelf, diefstal en pechhulp. Deze verzekering wordt verstrekt via samenwerking met vertrouwde verzekeringsmaatschappijen om je belangen te beschermen bij het verhuren van je camper. De prijs van de verzekering wordt afgetrokken van de totale prijs per nacht.

Als een verhuurder een persoonlijke verzekering heeft, met de bovengenoemde dekking, kan de verhuurder nog steeds kiezen voor een platformverzekering om de bescherming tijdens de verhuur te verbeteren.