Geniet van de vrijheid van de open weg in een gloednieuwe camper. We bieden $1/nacht road trips door de hele USA.

Ooit gedroomd om met een gloednieuwe camper op avontuur te gaan door het hele land? Niet dromen, maar rijden!

We moeten nieuwe campers verplaatsen van de fabrieken naar onze meer dan 12 vestigingen in de VS. En we willen dat jij met dit gloednieuwe tuig voor het eerst op avontuur gaat. Boek nu voor slechts 1€/nacht!

Afhaallocaties: Elkhart, Indiana, en Forest City, Iowa.*

Afgiftepunten: Anchorage, Chicago, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco en Seattle.

*Shuttle Service naar de Pick-Up Locaties is beschikbaar voor 15€ per persoon (van Chicago ORD Airport naar Elkhart, Indiana, en van Minnesota MSP airport naar Forest City, Iowa).

Hoe werkt het?

  1. Klik op de knop hieronder en kies een aanbieding met het busje van je voorkeur, de drop-off locatie en de data die passen bij je beschikbaarheid door het formulier hierboven in te vullen.
  2. Op basis van "wie het eerst komt, het eerst maalt" ontvang je een e-mail met de bevestiging van je reservering en een link om je overnachtingskosten, de voorbereidingskosten en de reserveringsaanbetaling te betalen. Als de deal niet beschikbaar is, sturen we je een e-mail met de mededeling dat de reis niet langer beschikbaar is. Maak je geen zorgen, kies gewoon een andere route en dien meer aanvragen in. Let wel, je kunt maar één aanbieding per aanvraag kiezen!
  3. Zodra de betaling gelukt is, ontvang je een e-mail met je boekingsbevestiging.

Wat is inbegrepen?

  • De in het formulier vermelde mijlen en nachten (Extra mijlen kun je voor de normale prijs kopen op onze website. Mogelijk kun je tot 4 extra nachten boeken voor 150€/per nacht. De extra nachten zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Geef in het formulier aan hoeveel extra nachten je wilt boeken en wij zullen de beschikbaarheid voor je controleren)!
  • Schoonmaakset
  • Keukenpakket
  • Basic Protection Plan met een eigen risico: 2500€ en een borgsom te betalen bij de Pick-Up: 2000€. (Bij aanschaf van het Premium Protection Plan wordt het eigen risico verlaagd tot 199€ en de borg tot 500€)
  • 2e bestuurder

Extra's die niet inbegrepen zijn zoals beddensets, stoelverhogers, kinderzitjes en babyzitjes kunnen tegen onze normale prijs gekocht worden.

Lees voordat je boekt eerst onze AV en de richtlijnen voor de reizen hieronder. We bieden de volgende bestelwagenmodellen aan: Solis Air en Four Winds . Heb je vragen? We helpen je graag verder. Bel +1 855-661-3485.