Over ons

Indie Campers vervangt het gedoe van roadtrips plannen met een simpele, gepersonaliseerde klantervaring door middel van digitale innovatie en de toegewijde steun van onze klantenservice. We hebben de nieuwste campers in bestemmingen door heel Europa en Noord-Amerika, en geven lokaal reisadvies met aandacht voor speciale plekken, voor een onvergetelijke reiservaring

Indie Campers is je go-to marktplaats platform voor road trips. We verzamelen meer dan 7.000 eigen voertuigen plus de campers, motorhomes en andere recreatievoertuigen van talloze individuele en professionele verhuurders, zijn actief in heel Europa, Noord-Amerika en Oceanië en zijn fysiek aanwezig in meer dan 70 steden. Indie Campers werd in 2013 opgericht door 2 goede vrienden en heeft als missie om road trips te democratiseren door reiservaringen te verbeteren en prijzen te verlagen voor miljoenen reizigers wereldwijd. We hebben de ambitie om 's werelds no. 1 aanbieder van road trips te worden en breiden snel uit - verticaal en geografisch - om dat dagelijks waar te maken.
Met meer dan 1 miljoen via ons reisplatform verhuurde overnachtingen hebben we al meer dan 100.000 reizigers uit 130+ verschillende landen mogen verwelkomen. We bieden een breed en momenteel groeiend scala aan mogelijkheden voor een road trip, van kortlopende camperverhuur, langlopende camperabonnementen tot voertuigen te koop en nog veel meer in de toekomst. Geworteld in een diepe technologische focus, zijn onze uitdagingen zowel opwindend als veeleisend, en vereisen toptalent en motivatie om met succes te worden nagestreefd. We zijn ons team aan het uitbreiden en zoeken mensen die geïnteresseerd zijn om samen met ons deze droom na te jagen en mee te springen op een steeds verder ontwikkelende reis.