NIEUW JAAR, NIEUWE LOCATIES! 20% korting op alle boekingen in 2021 voor onze 8 nieuwe locaties, met GRATIS annulering, flexibele betaling en extra kortingen voor huren op lange termijn! Aanbieding geldig tot 25 januari!

Over ons

Indie Campers vervangt het gedoe van roadtrips plannen met een simpele, gepersonaliseerde klantervaring door middel van digitale innovatie en de toegewijde steun van onze klantenservice. We hebben de nieuwste campers in bestemmingen door heel Europa en geven lokaal reisadvies met aandacht voor speciale plekken, voor een onvergetelijke reiservaring

Wat begon als een camperverhuur met drie voertuigen in Portugal, opgestart in 2013 door twee vrienden uit Portugal en Oostenrijk, is uitgegroeid tot Europa's grootste camperverhuur. Met een vloot van meer dan 2000 voertuigen zijn we op dit moment actief in meer dan 40 locaties in Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Engeland, Schotland, Ierland, Zwitserland, België, Italië, Kroatië en Ijsland. Het doel is om reizigers de ultieme ervaring te geven onderweg. Indie Campers geeft avonturiers de mogelijkheid om hun reis te beginnen in een locatie naar keuze en deze te eindigen in welke willekeurig gekozen depot dan ook.
Met een ruim aanbod aan extra te huren artikelen zoals Wifi, navigatie, tafels en stoelen, barbecues, surfboards en zelfs fietsen maakt Indie Campers het makkelijk voor alle ontdekkingsreizigers om hun trip naar eigen wens aan te passen en ze een unieke vakantie te bezorgen. Verder zorgt Indie Campers dat het stressvolle reisplannen een relaxte, persoonlijke ervaring wordt door een toegewijd klantenservice. We voorzien reizigers van authentieke tips, lokaal advies, en hoogtepunten die ze niet mogen missen. Zo bieden we je een onvergetelijke reis.