Boost je camperverhuurbedrijf

Plaats je wagenpark op de marktplaats van Indie Campers en profiteer van onze expertise en ons brede internationale klantenbestand om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Waarom je wagenpark op Indie Campers zetten

Top quality fleets

Wagenparken van topkwaliteit

Wij werken enkel met hoogwaardige wagenparkbeheerders. Ga met ons mee en we laten onze 5M jaarlijkse websitebezoekers weten dat je een uitzonderlijke service levert.

Decide your earnings

Bepaal je verdiensten

Maak gebruik van ons naadloos op maat gemaakt proces: je bepaalt zelf op welke voertuigen, op welke datums en tegen welke prijzen je wilt verhuren.

No hidden costs

Geen verborgen kosten

Geen complexe bedrijfsmodellen. Beheer eenvoudigweg je wagenpark en betaal alleen commissie op de boekingen die jij accepteert.

Mijn camper verhuren

Niet zomaar een marktplaats

Campervan expertise

Camperexpertise

We zijn geen nieuwelingen in deze business; we zijn zelf camper eigenaren. Onze vloot van meer dan 1.250+ campers spreekt voor onze expertise.

Global reach

Wereldwijd bereik

Meer dan 100.000 reizigers uit meer dan 100+ verschillende landen. 5M+ jaarlijkse website bezoekers. Plaats je wagenpark voor een gevestigd wereldwijd netwerk van camperliefhebbers.

Customers you can trust

Klanten die je kunt vertrouwen

Wij brengen je de beste klanten door middel van betrouwbare identiteitscontroles. Met onze online check-in kun je de klantinformatie vooraf bekijken, het afhalen versnellen en de verkoop van je extra diensten en producten stimuleren.

Safe payments

Veilige betalingen

Alle betalingen worden beveiligd door Stripe, wat jou en je klanten gemoedsrust geeft.

Camper verhuur, een eenvoudig process met een mooie beloning

1

Meld je aan

Vul op deze pagina de gegevens van je wagenpark in en ons toegewijde team zal binnenkort contact met je opnemen om je aanbiedingen aan te maken.

2

Geef een overzicht van je wagenpark

Creëer je aanbiedingen, voeg beschrijvingen en foto's van je wagenpark toe. Je kunt je eigen prijzen per seizoen, beschikbaarheid, afhaalpunten en nog veel meer instellen.

3

Verhuur en beginnen te verdienen

Zodra je wagenpark in de lijst is opgenomen, ontvang je boekingsaanvragen. Accepteer de aanvragen en begin met verdienen, of selecteer de optie "Directe boeking" om het proces nog eenvoudiger te maken.

Maak je wagenpark slimmer. Moeiteloos.