Bezit je een camper? Verdien €50 extra door je camper te verhuren voor eind september!

Camper verhuur

in 40+ Europese locaties

city..text.name - city..text.name
-
Vrouw die een Indie Campers´camper verlaat

Reis zoals jij dat wilt

  • 2.000+ campers door heel Europa & Verenigde Staten

  • Enkele reizen beschikbaar

  • Volledig digitale ervaring

  • 24/7 Afhalen & Terugbrengen (Indie vloot)

  • Vliegveld transfer beschikbaar (Indie vloot)

  • Verzekering & 100% gratis wegenhulp

  • Beddengoed, keuken & schoonmaakpakket (Indie vloot)

  • Onbeperkte kms beschikbaar (Indie vloot)

We zijn gevestigd in 40+ bestemmingen door heel Europa

Onze marktplaats integreert de Indie Campers en Indie X campers en van modellen met het aanbod van talloze andere professionele bedrijven en particuliere camper eigenaren. Op deze pagina vind je informatie over alle stations waar je onze oorspronkelijk in eigendom zijnde en geëxploiteerde modellen kunt huren.

Kaart van Indie Campers Depots

Begin je roadtrip waar je maar wilt

Lees meer over de landen en steden waar we aanwezig zijn, van lokaal beschikbare campers tot populaire routes en tips van experts

Nederland

Bekijk meer

Camper huren in Nederland

Een camper huren in Nederland geeft je toegang tot eindeloos veel grootse geschiedenis, kunstschatten en pittoreske plaatsen. Niet gek voor een land zo groot als een kikkererwt! Nederlandse steden zijn bijzonder aantrekkelijk, met statige herenhuizen, glinsterende grachten en nonchalant voorbij zoevende fietsers. Buiten de Nederlandse minimetropolen vind je een prachtig platteland bloeiend onder een open hemel, de uitgestrekte kustlijn met leuke strandtenten en de waterwegen die de Nederlanders in hun voordeel gebruiken -- via windmolens, dijken of door erop te schaatsen!

Camper huren in Amsterdam
Amsterdam

Fiets over enkele van de 1,281 bruggen, ga picknicken met de lokale inwoners in het Vondelpark of drink een lokaal gebrouwen biertje aan het IJ. Doe waar je zin in hebt en ontdek een coole, relaxte hoofdstad, bruisend van leven maar met de gezelligheid van een dorp.

Kroatië

Bekijk meer

Camper huren in Kroatië

Kroatië, bedekt met dichte bossen, kristalheldere meren en glooiende heuvels, is een roadtrip paradijs. Het is ook de perfecte doorgang naar de uitgestrekte en verborgen schatten van Centraal- en Oost-Europa. Of de kers op de taart van je odyssee langs de Mediterrane kust. Waar je avontuur ook heen gaat, het begint met een camper huren in Kroatië.

Camper huren in Split
Split

Een roadtrip maken naar Split is een duik in het diepe nemen: hier duik je zowel in kristalhelder water aan een idyllische kust, als een duik in verschillende tijden uit de oudheid. De hagelwitte stranden, het verweerde rotsachtige landschap, en antieke architectuur uit de Griekse en Romeinse oudheid, maken deze stad tot een verborgen schat die de Indiana Jones in je naar boven halen!

België

Bekijk meer

Camper huren in België

Laten we België niet langer onderschatten. Dit land leent zich dankzij haar kleine formaat uitstekend voor camper roadtrips; langs het Ieper van de eerste wereldoorlog en het Waterloo van Napoleon; langs kastelen, burchten en schilderachtige kleine dorpjes. Huur een camper in België en ontdek al deze prachtige bezienswaardigheden, en meer!

Camper huren in Brussel
Brussel

Brussel speelt de dubbelrol van zowel hoofdstad van de Europese Unie als bakermat van een aanzienlijk aantal eigenzinnige stripboeken, verbijsterend tegenstrijdig zou je vermoeden. Voor velen blijft deze relaxte hoofdstad ongrijpbaar en moeilijk te beschrijven.

Engeland

Bekijk meer

Camper huren in Engeland

“To go, or not to go”: een retorische vraag, natuurlijk. Want als een kwaliteitsvolle roadtrip bestaat uit het verkennen van grenzen en het beleven van nieuwe avonturen, is Engeland dé plek om heen te gaan. Een camper huren in Engeland is zeker een grensverleggende ervaring, vooral als je ook denkt aan een avontuur in de buurlanden Schotland en Wales.

Wat jouw motor ook op gang brengt, een camper roadtrip door Engeland is gegarandeerd een onvergetelijk avontuur. En het begint voor inwoners van het vasteland met het rijden aan de linkerkant van de weg!

Camper huren in Londen
Londen

Londen is zoveel meer dan de hoofdstad en Engeland en het Verenigd Koninkrijk. Het is een diverse metropolis van enorme omvang; waar je streetfood vindt uit alle werelddelen; waar urban jungle niet alleen beton, maar ook unieke stadsbiotopen in de vorm van parken en tuinen omvat; waar je gratis wereldberoemde musea bezoekt en kleine straatjes en verborgen steegjes je doen dromen over een Victoriaans verleden.

Ierland

Bekijk meer

Camper huren in Ierland

Een klein land met een groot hart, wereldwijd bekend om de vriendelijke mensen, het spectaculaire landschap en de fascinerende geschiedenis en cultuur. De Republiek Ierland is verdeeld in vier provincies (waarvan er één wordt gedeeld met buurland Noord-Ierland) en talloze ‘counties’. Het is een land van grote diversiteit; elke stad heeft zijn eigen persoonlijkheid en elke hoek is uniek.

Huur een camper in Ierland en ontdek idyllische rivieren die door levendige groene vlaktes stromen; ongerepte zandstranden; piepkleine eilandjes die uit de koude Atlantische oceaan opdoemen; en kliffen en grotten die erom smeken verkend te worden.

Camper huren in Dublin
Dublin

Het historisch charmante en gezellige Dublin is een stad van vele gezichten. De ene dag is de stad onverstoorbaar en de andere dag is het een epische explosie van festivals. Elke dag van de week wemelt het in de vele pubs die de stad telt van de stamgasten dieelke kans grijpen om kennis met je te maken.

Frankrijk

Bekijk meer

Camper huren in Frankrijk

Ga je een camper huren in Frankrijk? Van de hoofdstad tot het betoverende platteland, Frankrijk zal je al ingepalmd hebben met een simpele bonjour. Elke regio en stad ademt een unieke allure: van de noordelijke Franse kliffen en zandduinen in Lille, langs de historische D-day stranden aan de kust van Normandië, tot de beroemde surfgolven van Biarritz en de eindeloze lavendelvelden in de Provence. Een camper huren in Frankrijk zal pas echt de moeite waard zijn als je de Côte D’Azur kustlijn bezoekt, met enkele van de mooiste stranden en meest prachtige resorts van Europa.

Camper huren in Marseille
Marseille

De dynamische en wereldse stad Marseille draagt een rijke maritieme historie met zich mee door 1500 jaar lang een van de belangrijkste handelscentra te zijn geweest ten tijde van het Franse rijk. De stad heeft een magische haven, blitst met palmbomen bezette promenades, patserige nieuwe musea en galerijen, bioscopen, chique bars en café's!

Camper huren in Lyon
Lyon

Lyon is een roadtrip bestemming die je verwachtingen omver blazen. Maar wat kun je er eigenlijk verwachten? De welvarende stad die niet aan één maar aan twee grote rivieren ligt heeft veel van zijn rijkdom te danken aan de Rhône en de Saône. Rivieren daargelaten biedt de stad een geweldige stroom van kennis wanneer je een duik neemt in de twintig eeuw aan geschiedenis van de Lyon.

Camper huren in Parijs
Parijs

Van de iconische Eiffeltoren tot het grandioze Arc de Triomphe, de koninklijke Tuilerieën of het adembenemende impressionisten museum d’Orsay is Parijs een stad die barst van schitterende uitzichten, kunst en cultuur.

Camper huren in Bordeaux
Bordeaux

Bordeaux is gelegen op de Garonne rivier in het zuidwesten van Frankrijk op minder dan 3 uur van de haven van San Sebastian in Spanje, en is het grootste werelderfgoed gebied ter wereld met de helft van de stad die op de UNESCO lijst staat!

IJsland

Bekijk meer

RV rental Iceland

IJsland is een land van uitersten en tegenstellingen, waar de lange duisternis van de winter verlichting vindt in het roze licht van de zomerse middernachtzon. Met 12.000 vierkante kilometer aan gletsjer is dit letterlijk een land van ijs. Maar naast bevroren gletsjers is er ook vuur: rommelende vulkanen, spuitende geisers en stomende geothermische lagunes.

Huur een camper in IJsland, de top van de wereld, en ontdek een land van buitenaardse schoonheid — en daarmee bedoelen we echt van een andere wereld.

Camper huren in Reykjavik
Reykjavik - Keflavík

Reykjavik is de meest noordelijke hoofdstad ter wereld, een stad met 200.000 inwoners in een land met slechts 300.000 inwoners. Maar de grootte en de afgelegen ligging maken het alleen maar opmerkelijker en een absoluut adembenemend uitgangspunt voor een roadtrip per camper.

Duitsland

Bekijk meer

Camper huren in Duitsland

Dit is het land waar de allereerste lange afstandsrit plaatsvond en waar de VW Kombi geboren werd: Duitsland, een roadtrip bestemming die de tand des tijds heeft doorstaan. Het is geen wonder dat de Bundesrepublik Deutschland al meer dan honderd jaar de zogenaamde ‘vanlife‘ beweging inspireert: de betoverende bossen, sprookjesachtige dorpjes en bijzondere kastelen maken dit land ongetwijfeld de moeite waard te verkennen.

Camper huren in Hamburg
Hamburg

Aan de ene kant vloeit de rivier de Elbe overvloedig de Noordzee tegemoet. Aan de andere kant sieren de prachtige zustermeren van Alster het centrum van Hamburg met aanzienlijke charme. Vanuit ieder opzicht voelt de sfeer van deze Duitse stad soepel aan en loopt dieper dan wat het oog reikt.

Camper huren in Berlijn
Berlijn

Als onbetwiste Europese hoofdstad van coole, eigenzinnige trends en ondergrondse kunstenaars heeft Berlijn voor elk wat wils - en het is het perfecte uitgangspunt voor een camper road trip.

Camper huren in Keulen
Keulen

Zelfs tussen zoveel waanzinnige steden in Duitsland is Keulen een hoogtepunt. De stad mag dan net niet de esthetische grootsheid hebben van sommige middeleeuwse steden, maar Keulen weet dat vet goed te maken met een bohemiaans karakter vol kunstzinnige uitlatingen en eigenzinnige biercultuur.

Camper huren in München
München

München is simpelweg met geen andere wereldstad te vergelijken. Met de rijke Bavariaanse geschiedenis en cultuur vind je hier kastelen, musea, en festiviteiten die samen voor een ongekende dosis plezier zorgen.

Camper huren in Frankfurt
Frankfurt

Frankfurt is een stad met flair. Het mag dan wel de grootste business-hub zijn van Duitsland, maar de stad barst van culturele uitbarstingen -- misschien juist wel om al dat serieuze gedoe tegenwicht te bieden. Bovendien is Frankfurt dé plek om te bezoeken als je appelsap lust: appelcider vloeit rijkelijk in de immens populaire cider bars! En dan hebben we nog de biergartens, musea, en parken om te vertoeven.

Portugal

Bekijk meer

Camper huren in Portugal

Portugal is een wereld op zich, gevat in een klein landje. Kleine en grote steden gebouwd op traditionele wijze, moderne steden met een knipoog naar het verleden, ruïnes van vergane glorie, besneeuwde landschappen hoog in de bergen, bossen langs heuvels, grillige kliffen en (veel!) idyllische stranden: Portugal heeft het allemaal — en het is allemaal binnen handbereik met een camper!

Camper huren in Porto
Porto

Porto is Portugal's op een na grootste stad en een van Europa’s meest charmante steden die reizigers lokt met zijn schitterende rivier oevers, Ribeira do Porto in het centrum, architecturale meesterwerken zoals het groothandelsgebouw paleis, bekende Portwijnen en hemelse francesinhas sandwiches!

Camper huren in Faro
Faro

Fantastisch weer, brede stranden, leuk uitgaansleven, schilderachtige huizen, en eten waar je je vingers bij aflikt. Algarve is een van de meest bezochte gebieden in heel Portugal - maar de hoofdstad is nog steeds onopgemerkt op de toeristische radar.

Camper huren in Lissabon
Lissabon

Lissabon is een complex en gelaagd doolhof waar iedere straathoek of trap een potentiële nieuwe ontdekking biedt: van schattige tascas en bekroonde restaurants, via schemerige bars vol met de opzwepende geluiden van de fado, tot plotselinge panorama's van de stad beneden en de Taag daarbuiten.

Schotland

Bekijk meer

Camper huren in Schotland

Ruige kustlijnen, weelderige groene valleien en opdoemende bergen. Bijna 800 eilanden en drie verschillende oceanen: het ijzige noorden, de wilde Atlantische Oceaan en de stormachtige Ierse zee. Het land van de hoogste bergen in het Verenigd Koninkrijk, de diepste meren, en de grootste bossen — Schotland doet alles wat de rest van het Verenigd Koninkrijk ook doet, maar dan beter. Huur een camper in Schotland en ontdek dynamische steden en natuurschoon op een enorme schaal.

Camper huren in Edinburgh
Edinburgh

Als er één ding is dat Edinburgh karakteriseert, dan is het wel de jeugdigheid van de stad en een zekere levenslust die de stad tot het ideale vertrekpunt maken voor een roadtrip met de camper. Ontdek de bruisende sfeer door je onder te dompelen in de lokale kunstwereld, vol met hippe galerieën en alternatieve uitgaansgelegenheden.

Italië

Bekijk meer

Camper huren in Italië

La dolce vita staat Italië op het lijf geschreven. Wil je zelf van dit heerlijke leven proeven? Huur een camper in Italië, een zeer campervriendelijke bestemming, en ontdek waarom ze het il Belpaese noemen — langs kleine piazzas, buigende duomos, rustieke trattorias, en de altijd gepassioneerde Italianen; van de hypnotiserende gletsjermeren rond Milan tot de ronkende Etna op Sicilië.

Rome Colosseum
Rome

De pittoreske Italiaanse hoofdstad is een intrigerend doolhof van antieke romeinse ruïnes en archeologische bezienswaardigheden, vergulde kerken, uitstekende kunstwerken uit de Renaissance periode en Barok architectuur. De stad zijn levendige straatleven verwelkomt reizigers met zijn wereldse openlucht eetgelegenheden en drukke lokale trattoria’s die voor een filmische achtergrond zorgen voor een unieke Romeinse vakantie.

Gondels en de basiliek van San Marco in Venetië
Venetië

Venetië heeft weinig introductie nodig. De stad staat synoniem voor statige grandeur en artistieke pracht en praal. Het kunstige stadsbeeld overweldigt: paleizen en kerken, marmer en goud, oude fresco's, hedendaagse beeldhouwwerken, pittoreske grachten, knappe bruggen, smalle steegjes en zonnige piazza’s. Venetië heeft het allemaal.

Camper huren in Milaan
Milaan

Milaan staat alom bekend als Italië zijn financiële, commerciële en industriële centrum, zowel als een van Europa’s belangrijkste creatieve hubs waardoor duizenden liefhebbers wereldwijd naar de Fashion en Design weken worden getrokken. Bruisend met luxe boetieken, moderne musea en hedendaagse kunstgalerijen, hippe barren en chique restaurants straalt Milaan stijl en ontwikkeling uit.

Camper huren in Catania
Catania

Gelegen aan de oostkust van Sicilië, met uitzicht op de Ionische Zee en gelegen aan de voet van de beruchte Etna ligt Catania, een stad met een nuchtere schoonheid die niet de aandacht krijgt die ze verdient.

Cala Goloritzè strand in Olbia
Olbia

Met zijn easy-going atmosfeer voelt Olbia authentiek aan in vergelijking met de verfijnde maar vaak gesterilliseerde toeristische resorts elders op het eiland. Van de wandelende lokale bevolking tot de bescheiden charme van de traditionele restaurants en bars, Olbia is niet vergeten waar het vandaan komt.

Spanje

Bekijk meer

Camper huren in Spanje

Vandaag de dag is Spanje een toevluchtsoord voor toeristen, en een eindeloze oase voor camper-reizigers en andere roadtrippers. Dankzij steden vol met historie en architectonische pracht, dorpjes die onaangetast lijken door de tijd, en eten om over naar huis te schrijven, is dit land perfect om te verkennen met een camper.

Camper huren in Malaga
Malaga

De Costa del Sol: de naam spreekt voor zichzelf. Het betekent letterlijk ‘Kust van de Zon’, en aan deze kust vind je Malaga, een van de oudste steden ter wereld, en natuurlijk heel veel zon!

Camper huren in Sevilla
Sevilla

Een extravagante cocktail van duizenden jaren aan geschiedenis en de weelderige rijkdom van de conquistadores maken Sevilla zo ongelooflijk mooi dat het misschien wel 's werelds meest favoriete filmset is en zeker de moeite waard om te verkennen als je met een camper door Spanje reist.

Camper huren in Madrid
Madrid

De Spaanse hoofdstad met zijn indrukwekkende reeks aan adembenemende architectuur, rijke gebouwen en grandioze boulevards, straalt een chique wereldse sfeer uit. Madrid’s bruisende artistieke scene trekt samen met de stad zijn opkomende gastronomische hoogstandjes een fascinerend publiek.

Camper huren in Barcelona
Barcelona

Net zoals FC Barcelona més que un club is, is Barcelona veel meer dan alleen een geweldige stad. De stad is het symbool van de Catalaanse cultuur en, net als het voetbalteam van Barça, de hoop van het hartstochtelijke Catalaanse volk.

Camper huren in Bilbao
Bilbao

Bilbao is als industriële havenstad omgeven door sprookjesachtige omgevingen, moderne architecturale bezienswaardigheden en een unieke mix van vergulde gevels, futuristische monumenten en authentieke vissers kroegen die voor een verrassende reisbestemming zorgen.

USA

Bekijk meer

Uitzicht op de weg naar de bergen
Birds eye view of venice beach
Los Angeles

Los Angeles is de perfecte stad voor liefhebbers van road trips, of het nu gaat om een snelle wandeltocht van 3 uur of een weekendje weg naar Las Vegas, er zijn tal van fantastische bestemmingen op korte rijafstand van L.A. De stad van dromen heeft de perfecte ligging, zodat je gemakkelijk de stadsstraten kunt ontvluchten voor een weekendje kamperen in Joshua Tree National Park, een spontaan uitstapje naar San Juan Capistrano, of misschien een trektocht door Malibu Creek State Park.

Zwitserland

Bekijk meer

Camper huren in Zwitserland

Zwitserland doet niets minder dan verwonderen door zijn reizigers ter verwelkomen met zijn betoverende alpen dorpjes, zijn wereldsteden en zijn chique toevluchtsoorden. Zijn eindeloze berglandschappen nodigen avonturiers uit om te skiën en snowboarden over de hoge pieken van de Zwitserse Alpen, te wandelen en fietsen door met gletsjer bezette bergtoppen in het zwitserse nationale park, te genieten van het uitzicht over de rijn watervallen, gedenkwaardige wandelingen door de verlaten valleien te maken en grandioze wijnproeverijen in de zwitserse riviera mee te maken.

Camper huren in Genève
Genève

Puur en prachtig Genève is een toevluchtsoord voor reizigers die op zoek zijn naar een hartstochtelijk avontuur. Van de meest favoriete bezigheden zoals zeilen, wijnproeven en museumhoppen tot extreme sporten, de op één na grootste stad van Zwitserland lijkt te zijn gemaakt om je weer in contact te brengen met je ondeugende kant.

Camper huren in Zürich
Zürich

Het leven in Zürich is niet verkeerd. Het is niet voor niets de ‘meest leefbare stad in de wereld’. De grootste stad van Zwitserland zit machtig langs de Limmat en de Zürichsee, heeft de ideale omvang, is vol met fietsverkeer, en scoort hoog op alle sociale-welvaartsindicatoren.

Oostenrijk

Bekijk meer

Alpenpark Karwendel in Oostenrijk

Vind de beste camper voor jouw roadtrip

Kies een van de voertuigen uit de Indie Campers of Indie X vloot om je roadtrip ervaring op maat te maken. We bieden een ruime keuze aan verschillende vans, kampeerwagens en motorhomes.

Indie Campers
Meld je aan voor onze nieuwsbrief